Advertisement

Ευβοια Ροβιεσ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ... / Δύο χωριά στην εύβοια απειλήθηκαν από τη φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωσή τους, όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης στερεάς ελλάδας γ.

Ευβοια Ροβιεσ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ... / Δύο χωριά στην εύβοια απειλήθηκαν από τη φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωσή τους, όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης στερεάς ελλάδας γ.. Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες της μονής του οσίου δαυΐδ. Πέρα από τις ροβιές, έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί καλαμούδι, παλαιοχώρι, δαμιά, ενώ και στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ βρίσκονται λίγοι καλόγεροι, οι οποίοι επίσης θα απομακρυνθούν από το. Ενεργοποιήθηκε και το 112, καθώς εστάλη μήνυμα σε όσους βρίσκονται στις κεχριές ευβοίας να εκκενώσουν προς μαντούδι. Μιλώντας νωρίτερα για την εύβοια, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς επισήμανε ότι. Συγκλονιστικές εικόνες, οι κάτοικοι απομακρύνονται από τα χωριά τους με τις καμπάνες να χτυπούν.

Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να καίει για τρίτη μέρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από την παραλία στις ροβιές με σκάφη του λιμενικού. Συγκλονιστικές εικόνες, οι κάτοικοι απομακρύνονται από τα χωριά τους με τις καμπάνες να χτυπούν. Βρείτε στις ροβιές ευβοίας κορυφαίους προορισμούς για διαμονή, φαγητό, παραλίες & αξιοθέατα μέσα από μία μεγάλη λίστα επιχειρήσεων στο eviagreece. Ενεργοποιήθηκε και το 112, καθώς εστάλη μήνυμα σε όσους βρίσκονται στις κεχριές ευβοίας να εκκενώσουν προς μαντούδι.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ...
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ... from 2.bp.blogspot.com
Δραματικές ώρες στις ροβιές της εύβοιας από τον πύρινο εφιάλτη με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν τον οικισμό από τη θάλασσα με συνδρομή του λιμενικού σώματος. Τραγικές ώρες για τους κατοίκους της εύβοιας με τη φωτιά να περικυκλώνει την περιοχή ροβιές. Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες της μονής του οσίου δαυΐδ. Πώς ο καπνός από τις πυρκαγιές «κατάπιε» αττική και εύβοια. Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ. Στις ροβιές βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σίλλελης που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια όμορφη και απολαυστική διαμονή. Ο στράτος λειβαδίτης, προσπάθησε και βοήθησε να μεταφερθούν πολλοί άνθρωποι από τις ροβιές σε ασφαλές μέρος. Δύο χωριά στην εύβοια απειλήθηκαν από τη φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωσή τους, όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης στερεάς ελλάδας γ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από την παραλία στις ροβιές με σκάφη του λιμενικού.

Οι ροβιές στην εύβοια είναι ενα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό στην βόρεια εύβοια σε λίγη απόσταση απο την λίμνη ευβοίας. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο δόθηκε εντολή από. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από την παραλία στις ροβιές με σκάφη του λιμενικού. Συγκλονιστικές εικόνες, οι κάτοικοι απομακρύνονται από τα χωριά τους με τις καμπάνες να χτυπούν. Η πρόσβαση του γίνεται από το λιμάνι αιδηψού που συνδέει το νησί με την κεντρική και βόρεια ελλάδα και από το λιμάνι ερέτριας. Είναι πολύ επικίνδυνο να μπει στις ροβιές. Μιλώντας νωρίτερα για την εύβοια, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς επισήμανε ότι. Κυριολεκτικά η ομορφιά τους θα σας μαγέψει και οι πεντακάθαρες. Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες της μονής του οσίου δαυΐδ. Βρείτε στις ροβιές ευβοίας κορυφαίους προορισμούς για διαμονή, φαγητό, παραλίες & αξιοθέατα μέσα από μία μεγάλη λίστα επιχειρήσεων στο eviagreece. Σύμφωνα με το λιμενικό, 85 άτομα απεγκλωβίστηκαν από την παραλία στις ροβιές με ασφάλεια από 5 πλωτά του. Φωτιά τώρα στις ροβιές ευβοίας. Ενοικιαζομενα δωματια golden sun στισ ροβιεσ ευβοιασ για φθηνεσ και ποιοτικεσ διακοπεσ.τηλ.6976855508 www.goldensunrooms.gr.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στην περιοχή ροβιές ευβοίας. Ενεργοποιήθηκε και το 112, καθώς εστάλη μήνυμα σε όσους βρίσκονται στις κεχριές ευβοίας να εκκενώσουν προς μαντούδι. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να καίει για τρίτη μέρα. Στο έλεος της φωτιάς η εύβοια: Η φωτιά στην εύβοια μαίνεται πάνω από 24 ώρες πια και μάλιστα με αμείωτο ρυθμό, την ώρα που εντολή εκκένωσης έχει δοθεί δείτε τις απίστευτες εικόνες του newsit.gr από τις ροβιές στην εύβοια.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ...
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ ΡΟΒΙΕΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ... from 2.bp.blogspot.com
Είναι πολύ επικίνδυνο να μπει στις ροβιές. Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ. Φωτιά τώρα στις ροβιές ευβοίας. Η προσοχή στραμμένη στο μέτωπο του δρυμώνα. Κυριολεκτικά η ομορφιά τους θα σας μαγέψει και οι πεντακάθαρες. Οι ροβιές στην εύβοια είναι ενα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό στην βόρεια εύβοια σε λίγη απόσταση απο την λίμνη ευβοίας. Ο στράτος λειβαδίτης, προσπάθησε και βοήθησε να μεταφερθούν πολλοί άνθρωποι από τις ροβιές σε ασφαλές μέρος. Στο έλεος της φωτιάς η εύβοια:

Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να καίει για τρίτη μέρα.

Η προσοχή στραμμένη στο μέτωπο του δρυμώνα. Αρχική hot news φωτιές τωρα live: Σημειώνεται πως στην εύβοια επιχειρούν οι κάτοικοι από τις ροβιές που έχουν απομακρυνθεί από τις οικίες του, απαιτούν να επιστρέψουν. Δραματικές ώρες στις ροβιές της εύβοιας από τον πύρινο εφιάλτη με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν τον οικισμό από τη θάλασσα με συνδρομή του λιμενικού σώματος. Η πρόσβαση του γίνεται από το λιμάνι αιδηψού που συνδέει το νησί με την κεντρική και βόρεια ελλάδα και από το λιμάνι ερέτριας. Εφιαλτικές ώρες για τις ροβιές την ίδια ώρα σε εξελιξη βρίσκεται βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς εγκλωβισμένων πολιτών από τις ροβιές εύβοιας με σκάφη του λιμενικού. Προσφορές ξενοδοχείων κατά τύπο ξενοδοχείου. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από την παραλία στις ροβιές με σκάφη του λιμενικού. Συνολικά στη βόρεια εύβοια έχουν εκκενωθεί 13 χωριά. Συγκλονιστικές εικόνες, οι κάτοικοι απομακρύνονται από τα χωριά τους με τις καμπάνες να χτυπούν. Μιλώντας νωρίτερα για την εύβοια, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς επισήμανε ότι. Είναι πολύ επικίνδυνο να μπει στις ροβιές. 10:18 μμ, δευτέρα 02 αυγ 2021 10:18 μμ, 02 αυγ 2021.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στα ανατολικά μέτωπα στη βόρεια εύβοια, δηλαδή αυτά που απειλούν τα χωριά δάφνη, κουρκουλοί, σκεπαστή και κεχριές. Αρτοποιειο ροβιεσ ευβοια ζαχαροπλαστειο ροβιεσ ευβοια. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από την παραλία στις ροβιές με σκάφη του λιμενικού. Φωτιά τώρα στις ροβιές ευβοίας. Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες της μονής του οσίου δαυΐδ.

ΡΟΒΙΕΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ: Εκεί θα γίνει το 25ο κάμπινγκ ...
ΡΟΒΙΕΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ: Εκεί θα γίνει το 25ο κάμπινγκ ... from www.egnomi.gr
Βρείτε στις ροβιές ευβοίας κορυφαίους προορισμούς για διαμονή, φαγητό, παραλίες & αξιοθέατα μέσα από μία μεγάλη λίστα επιχειρήσεων στο eviagreece. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να καίει για τρίτη μέρα. Η προσοχή στραμμένη στο μέτωπο του δρυμώνα. Αρχική hot news φωτιές τωρα live: Πέρα από τις ροβιές, έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί καλαμούδι, παλαιοχώρι, δαμιά, ενώ και στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ βρίσκονται λίγοι καλόγεροι, οι οποίοι επίσης θα απομακρυνθούν από το. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην εύβοια καθώς η καταστροφική πυρκαγιά καίει σπίτια στις ροβιές. Συνολικά στη βόρεια εύβοια έχουν εκκενωθεί 13 χωριά. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο δόθηκε εντολή από.

Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες της μονής του οσίου δαυΐδ.

Δραματικές ώρες στις ροβιές της εύβοιας από τον πύρινο εφιάλτη με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν τον οικισμό από τη θάλασσα με συνδρομή του λιμενικού σώματος. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες της μονής του οσίου δαυΐδ. Τραγικές ώρες για τους κατοίκους της εύβοιας με τη φωτιά να περικυκλώνει την περιοχή ροβιές. Ενεργοποιήθηκε και το 112, καθώς εστάλη μήνυμα σε όσους βρίσκονται στις κεχριές ευβοίας να εκκενώσουν προς μαντούδι. Στις ροβιές βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σίλλελης που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια όμορφη και απολαυστική διαμονή. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Συγκεκριμένα, πριν από λίγο δόθηκε εντολή από. Η προσοχή στραμμένη στο μέτωπο του δρυμώνα. Πώς ο καπνός από τις πυρκαγιές «κατάπιε» αττική και εύβοια. Σύμφωνα με το λιμενικό, 85 άτομα απεγκλωβίστηκαν από την παραλία στις ροβιές με ασφάλεια από 5 πλωτά του. Η πρόσβαση του γίνεται από το λιμάνι αιδηψού που συνδέει το νησί με την κεντρική και βόρεια ελλάδα και από το λιμάνι ερέτριας. Ενοικιαζομενα δωματια golden sun στισ ροβιεσ ευβοιασ για φθηνεσ και ποιοτικεσ διακοπεσ.τηλ.6976855508 www.goldensunrooms.gr.

Posting Komentar

0 Komentar